Subvencionisani krediti za uštedu energije – ProCredit Banka [Sredstva su potrošena]

Procredit Bank

Subvencionisani krediti za uštedu energije – ProCredit Banka [Sredstva su potrošena]

Procredit ima u ponudi i subvencionisane kredite za uštedu energije, a kroz ovu subvenciju kreditiramo sledeće namene:

  • Spoljnu izolaciju stambenog objekta (min 5 cm debljina izolacionog materijala)
  • Zamenu przora (sa duplim staklom)
  • Uvodjenje centralnog grejanja
  • Toplotne pumpe, solarni kolektori, kotlovi na biomasu).

Subvencionisani krediti za energetsku efikasnost,  i ponuda Procredit banke za kredite za uštedu energije koji se finasiraju iz potencijala banke (ova vrsta kredita ima širu namenu, i duži rok otplate – do 84 meseca).

Iznos kamate za sve vrste kredita zavisi od iznosa kredita, ročnosti, kao i od toga da li klijent prenosi primanja na našu banku ili ne. Krediti mogu biti dinarski (sa fiksnom ili varijabilnom kamatom, i bez učesca su) Ili indeksirani (vezani za EUR, sa 30% učešća).

Krediti se isplaćuju na osnovu Vaše profakture (koja je sa namenom za neku od gore navedenih stavki). U prilogu  pored ponude, nalaze se  i uslovi pod kojima se isplaćuju ovi krediti.

Prilozi

 

Za podnošenje zahteva za kredit potrebna je samo profaktura i lična karta.  Naknadno klijent nam dostavlja isplatne listice iz firme (overeni) za poslednje 3 plate i Administrativnu zabranu (u prilogu, overava se u firmi u 2 primerka). Takodje, potrebno je da imaju min 6 meseci stalnog radnog odnosa kod istog poslodavca.

Npr. za iznos subvencionisanog dinarskog kredita od 300.000,00 rsd, na rok od 48 meseci, kamata je 8.3% NKS godisnje, a rata bi bila 7.366,00 rsd (uz prebačenu platu na PCB, i korišćenje Optimal/Total paket računa).

Za iznos od 500.000,00 rsd, na rok od 60 meseci (kamata je 7.1%nks) rata bi bila 9.925,00 rsd ili za ročnost od 36 meseci (kamata 5.4%NKS) rata bi bila 15.075,00 rsd (ponuda za korisnike Optimal/Total paket računa

No Comments

Post A Comment