ARTEL

ARTEL  je kompanija koja se više od jedne decenije uspešno bavi proizvodnjom, prodajom i instalacijom toplotnih pumpi. Osnovani smo u Novom Sadu od strane grupe inženjera i tehničara sa vizijom da “ARTEL” postane sinonim za ekološki održivo i energetski efikasno rešenje za grejanje i hlađenje.

Sa ponosom ističemo da smo među prvima u Srbiji projektovali i izradili toplotnu pumpu domaće proizvodnje koja je sastavljena od najkvalitetnijih komponenata.

Osim proizvodnje toplotnih pumpi, kompanija ARTEL nudi izradu i ugradnju kompletnog grejnog sistema koji je prilagođen Vašim potrebama i nameni samog objekta.

Potvrda kvaliteta u poslovanju su naši mnogobrojni, zadovoljni klijenti kako u Srbiji tako i širom regiona.

Ukoliko želite da od ARTEL-a dobijete preliminarnu ponudu, molimo Vas da popunite neophodne podatke.

TOPLOTNE PUMPE

Klimatske promene, kao i nestabilnost na tržištu konvencionalnih energenata, kako po pitanju cena tako i po pitanju distribucije, doprinele su pokretanju energetske revolucije i okretanju ka zelenoj energiji. Zbog izuzetno visokog stepena energetske i ekonomske efikasnosti, poslednjih godina sve veći broj domaćinstava i industrijskih postrojenja okreće se toplotnim pumpama.

Ugradnja toplotnih pumpi štedi i do 70% sredstava u odnosu na konvencionalne grejne sisteme budući da besplatnu energiju preuzima iz svog okruženja (zemlje, vazduha).

Toplotne pumpe mogu se ugraditi u sve vrste objekata. Instalacija svih komponenti je brza i jednostavna, uz najviši nivo sigurnosti i kvaliteta.

TEHNIČKA PODRŠKA I ODRŽAVANJE

Kompanija Artel svojim klijentima obezbeđuje profesionalnu podršku, održavanje i servisiranje ugrađenih uređaja.

Naši vrhunski serviseri su Vam na raspolaganju 365 dana u godini i na svaki poziv odgovaramo u najkraćem mogućem roku.