ARTEL sa ponosom ističe da su mu klijenti na prvom mestu

Mnošto realizovanih objekata koji kao izvor energije za grejanje, odnosno klimatizaciju, koriste geotermalnu energiju garancija su za sve naše buduće klijente. Negujući korektan poslovni odnos sa svojim mnogobrojnim klijentima stvorili smo krug korisnika koji ima apsolutno poverenje u rezultate rada stručnjaka ARTEL-a.

Ponosimo se činjenicom da direktnim kontaktom naših postojećih i budućih klijenata usmeravamo nove klijente da lakše donesu odluku i povere nam projektovanje i izvođenje sistema klimatizacije.

Pre nego što donesete konačnu odluku o tome kakav sistem klimatizacije želite postavite sebi sledeća pitanja:

  1. Da li više volite da ukažete poverenje kompaniji koja hoće da Vam pomogne da pronađete ono što želite, ili kompaniji koja za Vas ne pokazuje ni malo interesovanja?
  2. Da li više preferirate da poslujete sa kompanijom koja zajedno sa Vama istražuje mogućnosti i daje predloge, ili sa kompanijom koja nastoji da Vam što pre proda jedan od svojih proizvoda ili usluga?
  3. Da li više verujete kompaniji koja Vam preporučuje proizvod koji najbolje odgovara Vašim željama, ili kompaniji koja Vam nudi proizvod na kome ostvaruje najveću dobit?

Svi naši klijenti koje možete pronaći na našoj referentnoj listi su znali odgovor na sva postavljena pitanja i pružili poverenje ARTEL-u. Slobodno ih kontaktirajte i proverite zašto.

Ne oklevajte da nas kontaktirate i date nam priliku da opravdamo i Vaše poverenje!